tradiroses.org
tradiroses.org

Contacte

tradiroses.org

Manel Pedreira
Calle Mossén Carles Feliu 15
17480 ROSES

Telèfon: +34 609372287

C@rreu: nelcris@telefonica.net

 

Som molts els que creiem que aprenem del passat per viure el present i no repetir els errors en el futur

tradiroses.org a les xarxes socials

Associació cultural BÀLLDEMAR de música i dansa tradicional catalanes

La música i dansa tradicional no són , tan sols, la sardana i la cobla. Tot i ser molt importants formen part d'un tot cultural que ve de molts anys i que té singularitats específiques de Catalunya i els països catalans.

BALLDEMAR us ofereix la possibilitat de conèixer quelcom més de la música i la dansa del nostre país.  Durant quinze anys, hem anat de la mà del Grup de Teatre de Roses i de la Colla Gegantera de Roses. Avui, sense renegar ni deixar de treballar junts,  ens hem "tret un carnet d'identitat própi" donant-nos d'alta com a Associació cultural. No canvia rés sino es la voluntat de refermar l'interés per mantenir posicions i accions en favor de tradicions i cultura lligats a les arrels de la nostra terra.

Per venir sols hi ha que portar: sabatilles per ballar, ganes de ballar ..i avisar-nos que us fa il.lusió venir!! I rés més!

Per aprendre i assajar les danses i música ens trobem, normalment i durant tot l'any, al Teatre Municipal de Roses.

Dilluns de 19:00 a 21:15 Música. Gralles (novells) de 19:00 a 19:30, gralles (tots) de 19:30 a 20:30, percussió (tots) de 20:15 a 21:15.

Dimecres de 19:30 a 20:30 Música. Gralles per als més avançats ( peces noves,  a tres veus, etc..)

Divendres  de 20:30 a 22:00 Dansa. Per avançats i grans.

Dissabte de 19:00 a 20:00 Dansa. Per els més joves.

Quan tenim dansades previstes (Festa Major, Diada, Nadal, Sant Jordi, Sant Joan ,etc..) es programen, per els que poden venir, assajos conjunts o ampliats.