tradiroses.org
tradiroses.org

Contacte

tradiroses.org

Manel Pedreira
Calle Mossén Carles Feliu 15
17480 ROSES

Telèfon: +34 609372287

C@rreu: nelcris@telefonica.net

 

Som molts els que creiem que aprenem del passat per viure el present i no repetir els errors en el futur

tradiroses.org a les xarxes socials

La Rotllana és una associació força veterana que ha passat per a tot tipus de moments . De l'escola mínima fins a guanyar el Campionat de Catalunya Infantil durant alguns anys. La seva força però no minva i després de l'Escola de sardanes i els aplecs d'hivern i primavera venen les ballades els dissabtes per la nit a Roses. 

No hi falteu doncs les tradicions son:

 "La transmissió, normalment oral, de pares a fills, de fets històrics, de coneixements, de creences, de pràctiques, de costums, etc. ".

Si seguim anant a ballar i ensenyant a les nostres persones més properes com es balla, s'escolta i es compta la sardana, aquesta serà una tradició que no morirà mai i de la que podrem estar-ne ben contents.

Díptic de de La Rotllana (en francés)
Díptic realitzat per entregar al grup de veïns francesos de Roses que al hivern 2014 van decidir aprendre a ballar sardanes!!
Rotllana21.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]

El dracma de Roses de 2013 per l'Aplec de Sardanes de Roses. El recollim la Rotllana com a entitat seguidora de la tradició (i de l'organització de totes les activitats lligades a la sardana!). Molts anys i moltes persones han seguit aquesta tradició i segueixen ballant i escoltant aquesta música tradicional genuinament empordanesa.

Gràcies a tots els que sempre heu estat a punt per ballar, organitzar o simplement seguir la nostra activitat.